All for Joomla All for Webmasters
Smaller Default Larger

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Resursele umane, precum cele naturale sunt, de cele mai multe ori adânc îngropate. În fiecare instituție sau organizație, există o diversitate de talente, de abilități și competențe nedescoperite.
Oamenii care constituie organizațiile provin dintr-o varietate de medii și au diferite profiluri, dar de cele mai multe ori, ei sunt percepuți prin prisma cerințelor specifice locului de muncă și prin cea a pregătirii profesionale.
În decursul carierei profesionale am întâlnit oameni care nu erau mulțumiți de activitatea pe care o desfășurau. Nu aceasta le era menirea! Totodată am întâlnit și oameni cărora le plăcea munca lor și nu ar fi schimbat-o cu nimic altceva. Aceștia, sunt în elementul lor pentru că realizează o activitate pentru care au o aptitudine naturală, iar acest lucru poate fi valabil în orice domeniu ...
Esența diversității constă tocmai în faptul că oamenii se pricep foarte bine la o sumedenie de lucruri foarte diferite, dar, ”a fi priceput” într-un domeniu nu este suficient!
A fi în elementul tău - nu se referă la aptitudini, ci înseamnă că ești pasionat de munca pe care o desfășori! Înseamnă că ceea ce faci te reprezintă, că te identifici cu microuniversul în care muncești. Astfel, ai acces la propria energie naturală și la sinele tău cel mai adînc, cu alte cuvinte ești în armonie cu ființa ta! Acest lucru îl doresc celor care au în mâinile lor broșura de față!

În speranța că acest ghid de orientare profesională îi va ajuta pe absolvenții învățământului gimnazial să se orienteze corect în alegerea drumului spre o profesie, în concordanță cu pasiunile și aptitudinile descoperite, echipa Inspectoratului Școlar Județean Brașov vă urează succes!

 

Inspector Școlar General,
Prof. Ariana Bucur

Fit for Future
Fit for Future
Scoala Profesionala Kronstadt
Scoala Profesionala Kronstadt
SHAEFFLER Romania
SHAEFFLER Romania
STABILUS
STABILUS
PREH
PREH
AEROTEH
AEROTEH
DRAXLMAIER
DRAXLMAIER
KRONOSPAN
KRONOSPAN
REGE
REGE
ROLEM
ROLEM
CONTINENTAL
CONTINENTAL
HUTCHINSON
HUTCHINSON
RAMOSS
RAMOSS
CADTEC
CADTEC
HAWEMA
HAWEMA
SCHULTE & SCHMIDT
SCHULTE & SCHMIDT
TURBO CENTER
TURBO CENTER
LINGEMANN
LINGEMANN
Previous Next