Ce înveți:
-
Realizare a lucrărilor de secretariat;
-
Primire a clienţilor importanţi;,
-
Evalure a personalului;
-
Monitorizare a activităţii departamentelor hotelului;
-
Negociere a contractelor;
-
Realizare de campanii publicitare;
-
Analizare a indicatorilor economici şi financiari ai activităţii;
-
Realizare de previziuni pe termen mediu.
Unități școlare:
- Colegiul Tehnic "Maria Baiulescu" Brașov - Fără locuri alocate în 2024-2025
Care sunt beneficiile tale?
- Efectuezi stagii de practică în hoteluri și/sau unități de alimentație
- Obții un certificat de calificare cu recunoaștere națională și internațională
- dezvolti competenţe cheie importante, prin care va desfăşura o bună comunicare, atât cu persoanele cu care intră în contact cât şi în cadrul echipei de lucru,
- vei dezvolta competenţe pentru utilizarea softurilor specifice activităţii hoteliere şi de alimentaţie,
- vei aplica continuu tehnici de îmbunătăţire a calităţii la locul de muncă.
Ce job poti avea?
- Sef receptie hotel
Evoluția în carieră
-
Facultatea de Științe Economice – specializarea: Economia comerțului, turismului și serviciilor
-
Facultatea de Alimentație și turism – specializările Inginerie și management în turism; Inginerie și management în alimentația publică și agroturism
Posibili angajatori:
- Hoteluri și restaurante
Impresii ale absolvenților